Duyurular

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Zabıta Amir ve Komiseri Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonucu (Düzeltme)

ZABITA AMİR VE KOMİSERİ GÖREVDE YÜKSELME SÖZLÜ SINAVINI KAZANAN ASIL VE YEDEK PERSONEL LİSTESİ (DÜZELTME)

Belediyemiz norm kadrosunda münhal bulunan 1 Zabıta Amiri Kadrosu (1.derece) Lisans; 3 Zabıta Komiseri (1.derece), 3 Zabıta Komiseri (3.derece) ve 2 Zabıta Komiseri (5.derece) Lisans kadroları ile 1 Zabıta Komiseri (1.derece) Önlisans ve 1 Zabıta Komiseri (5.derece) Lise kadrolarına atama yapılmak üzere Görevde Yükselme Sınavı’nın yazılı kısmı 08.10.2023 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilmiş ve 31.10.2023 tarihinde https://www.sonuc.osym.gov.tr internet adresinde adaylara duyurulmuştur.

2023 yılı Zabıta Görevde Yükselme Yazılı Sınavında başarılı olan adaylar için Sözlü Sınavı, Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 21-24’ncü maddeleri gereğince 11.12.2023 Pazartesi günü, saat 09:00’da Belediye Ana Bina 3.Kat Encümen Odasında yapılmıştır.

Zabıta Görevde Yükselme Sözlü Sınavı Kazanan ve Kazanamayan Asıl/Yedek Liste ekte ilan olunmuştur.