Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN;Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Ayyıldız Vefat Etti.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı 2004-2009 Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Ani ölümü ile sevenlerini yasa boğan Kemal Ayyıldız için ilk tören Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşti.Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, ailesi ve Belediye personelinin katılımı ile gerçekleşti.

23 Nisan Pazar günü Başkanı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merhum Ayyıldız Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve sevenlerinin katılımı ile Alemdağ Akşioğlu mezarlığına defnedildi.