Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Sancaktepe Belediyesi'nden toplu sünnet şöleni: 1200 çocuk sünnet oldu

Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiÄŸi geleneksel sünnet ÅŸöleninde bu yaz 1200 çocuk sünnet oldu.

Sancaktepe Meydan Park'ta gerçekleÅŸen sünnet ÅŸöleninde sünnet olan çocuklar ve aileleri düzenlenen etkinliklerle doyasıya eÄŸlendi.Türkiye'nin yerli ve Milli Otomobili TOGG ile Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü'nün idaresinde sünnet olan çocuklara ilçe turu yaptırıldı. 20 Araçlık konvoy ile yapılan ilçe turunun ardından Sancaktepe Belediye BaÅŸkanlığı yanında bulunan Meydan Park'ta düzenlenen Ä°llüzyon,Tahta Bacak, Palyaço, Sanal Balon Turu, Hacivat Karagöz ve çocuk oyunları etkinlikleri ile hem çocuklar hem katılımcılar keyifli anlar yaÅŸadı. Hem ailelere destek saÄŸlayacak hem de çocuklara güzel bir anı bırakacak toplu sünnet organizasyonda Kuran Tilaveti ile baÅŸladı. Sünnet organizasyonuna Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü'nün yanı sıra, AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Ä°smail Erdem, AK Parti Sancaktepe Ä°lçe BaÅŸkanı Turgay Akpınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet ÅŸölenine katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluÅŸturdu. GerçekleÅŸtirilen organizasyonla sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz eÄŸlenceli anlar yaÅŸarken Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü, sünnet olan çocuklara hediye takdim etti.

Sünnet ÅŸöleninde konuÅŸan Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü, " evlatlarımızı sünnet ettirdÅŸk. 1200 evladımız erkekliÄŸe ilk adımı atacaklar. Onların sünnetlerini hastane ortamında yaptırdık, bugün de eÄŸleniyoruz. Mevlitlerini yapacağız ve yemeklerini vereceÄŸiz. Rabbim evlatlarımızın ömürlerini uzun eylesin, hepsine saÄŸlıklı huzurlu nice ömürler diliyorum " dedi.