Haberler

Gençlerimize büyük mirasımızı aktarmaya devam ediyoruz. Yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz.

Sancaktepe'de Muharrem Ayında Aşure Bereketi

Sancaktepe Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla 10 bin kiÅŸilik aÅŸure dağıttı. Samandıra Meydanı, YenidoÄŸan Meydanı, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Prof. Dr. Ä°lhan Varank EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi önünde dağıtılan aÅŸureye vatandaÅŸların ilgisi yoÄŸun oldu.

Ä°lk olarak Samandıra Meydanı'nda baÅŸlayan aÅŸure dağıtımına Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı. Ay yıldız Türk bayrağı ile süslenen aÅŸure kazanın başına geçen BaÅŸkan Av. Åžeyma DöÄŸücü Sancaktepe'de yaÅŸayan vatandaÅŸlara aÅŸure dağıttı. Samandıra Meydanı'nın ardından sırası ile YenidoÄŸan Meydan, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Åžehit Prof. Dr. Ä°lhan Varank EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi önünde gerçekleÅŸen aÅŸure dağırımında vatandaÅŸlar uzun kuyruklar oluÅŸturdu.

"BU BÄ°ZÄ°M Ä°ÇÄ°N SEVGÄ°, KARDEÅžLÄ°K, EMEK VE BÄ°R ARADA YAÅžAMAK DEMEK"

Sancaktepe Belediye BaÅŸkanı Åžeyma DöÄŸücü, "Bugün mübarek günleri idrak ettik; muharrem ayının 12'nci günündeyiz ve her sene olduÄŸu gibi bu sene de aÅŸuremizi dağıtmaya baÅŸladık. Sancaktepe'nin 4 meydanında hazırladığımız ve piÅŸirdiÄŸimiz aÅŸureleri hemÅŸehrilerimizle buluÅŸturduk. Bu bizim için sevgi, kardeÅŸlik, emek ve bir arada yaÅŸamak demek. Allah hayırlı ve bereketli eylesin, ibadetlerimizi kabul etsin; yiyenlere de ÅŸifa olsun" ÅŸeklinde konuÅŸtu.